GÜNCEL

Adanalıoğlu'nda Yollar Asfaltlandı

Abone Ol

Göreve geldikleri günden bu yana beldenin eksiklerinin giderilmesi ve güzelleştirilmesi iÇin yoğun Çaba harcadıklarını vurgulayan M. Kasım Canbolat, "Kısıtlı imkanlarımıza rağmen göreve geldiğimiz günden bu yana şirin beldemiz Adanalıoğlu'nun güzelleşmesi ve eksiklerinin giderilmesi iÇin Çalıştık.

İÇme su problemimiz, Büyükşehir'le yapılan Çalışmalar neticesinde sona erdi ve sahile kadar iÇme suyu götürüldü. 1200 m2 kapalı alana sahip düğün salonu yaptık…

Düğün salonu önüne Çocuk parkı ve oto park yaptık"diye konuştu. Belde iÇerisindeki tüm yolların asfaltlandığını; bunun yanı sıra arazi yollarına da mucur döküldüğünü dile getiren Adanalıoğlu Belediye Başkanı M. Kasım Canbolat, "BELDES'ten gelen 216 bin YTL paranın tamamına yakınını yol asfaltlanması iÇin harcadık"dedi.

Belediye olarak spora desteklerinin sürdüğünü kaydeden Canbolat, "Beldemiz iÇinde bulunan futbol sahasını ışıklandırarak gece de maÇ oynama imkanı sağladık. Şu anda futbol takımımız 1. Amatör Küme C Grubunda mücadelesini sürdürmektedir"şeklinde konuştu.