Tarsus Belediyesi herkese eşit hizmet anlayışı ile projeler üretmeye ve bu doğrultuda  çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocuklara ilk defa havuz keyfi yaşatıldı. Başkan Boltaç, eşit hizmetin herkesin hakkı olduğunu ve eşit hizmet anlayışı ile tüm mahallelere hizmet götüreceklerini belirtti. 

“KADIN VE AİLE KONULARINA ÖZENLİ BİR BAŞKAN”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adına projeyi yürüten proje sorumlusu Belda Boroğlu;” Bugün Tarsus Su Parkı’nda Bahçe mahallemizi ağırlamaktayız.

İlk defa havuza gelen çocuklarımız havuz ile buluştu. Aileleri de kafeterya bölümünde onları izliyor. Çocuklarımız ve ailelerimiz çok güzel anlar yaşıyorlar. Kadın ve Aile ile ilgili projelerde bizi özellikle destekleyen Tarsus Belediye Başkanımız sayın Ali Boltaç’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“ÇOCUKLAR DA MUTLU VELİLER DE”

Etkinliğin ilk durağı olan Bahçe Mahallesi'nde çocuklar, hayatlarında ilk defa havuzda yüzmenin keyfini yaşadılar. Mutluluklarını Başkan Boltaç'a teşekkür ederek ileten çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirttiler.

Veliler de, çocuklarının bu fırsattan yararlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Eşit hizmet anlayışı ile çalışan Tarsus Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden veliler, bu tarz hizmetlerin devam etmesini dilediklerini söylediler.

“DEZAVANTAJLI MAHALLELERİN FARKINDA OLAN BİR BELEDİYE”

Bahçe Mahalle Muhtarı Nural Gözeoğlu, " Mahallemiz dezavantajlı bir mahalle. Bunun farkında olan bir belediyenin olması ve başkanımızın özellikle ilgilenmesi çocuklarımızın kalbine dokunması bizleri çok mutlu etti.

Böyle etkinliklerin artmasını diliyorum. Çocuklar daha çok mutlu olsunlar hep sevinsinler.  Bu hizmetten dolayı başkanımız Ali Boltaç’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tarsus'ta Baraj Gölüne Giren Aslan Tamuçu Hayatını Kaybetti Tarsus'ta Baraj Gölüne Giren Aslan Tamuçu Hayatını Kaybetti

“YAZ BOYU DEVAM EDECEK”

Tarsus Belediyesi, bu proje ile dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocuklara unutulmaz bir yaz tatili yaşatmayı hedefliyor. Başkan Boltaç, "Eşit hizmet anlayışı ile tüm mahallelerimize hizmet götürme gayesinde olacağız.

Belediyemizin imkanlarını tüm vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız," dedi. Bu kapsamda Bahçe Mahallesi ile başlayan etkinlik, yaz boyu diğer dezavantajlı mahallelerin de katılımıyla devam edecek.

Editör: Tarsus Haber