Tarsus belediyesi, halkın kültür ve sanata olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla açtığı ücretsiz yaz kursları başladı.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından STEM Merkezi ve Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde gerçekleşen 7 yaş üstü tüm vatandaşların faydalanabildiği ücretsiz yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

KURSLARA İLGİ BÜYÜK

500 öğrencinin kaydının alındığı kurslarda katılımcılar, 24 Haziran itibarıyla STEM Merkezi’nde müzik grubu eğitimleri, piyano, gitar, keman, yan flüt, bağlama, resim, İngilizce, robotik kodlama, akıl-zeka oyunları ve satranç kurslarına katılıyor.

BAŞKAN BOLTAÇ “TARSUS’TA GELECEK VAR”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “Tarsus’ta 24 Haziran itibariyle başlayan ücretsiz yaz kurslarına ilgi yoğun bir şekilde sürüyor. Tüm herkesin belediye başkanı olma gayesiyle vatandaşlarımızın faydalanabileceği kursları her zaman sürdürüyoruz.” dedi.

“YAZ KURSLARININ ÜCRETSİZ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM”

Mersin'de Damat Dehşet Saçtı,  3 Ölü Mersin'de Damat Dehşet Saçtı, 3 Ölü

Ücretsiz yaz kurslarına katılan bir vatandaş “ Özel kursların ücretleri çok yüksek ekonomik durumum buna müsaade etmiyordu. Yaz kurslarının ücretsiz olmasına çok sevindim, başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  

"ÇOK MUTLUYUM YENİ KURSLARA BAŞLADIM”

Açılan kurslara katılım sağlayan bir kursiyer, “Belediyemizin açtığı kurslar için geldim. Çok mutluyum, yeni kurslara başladım. Başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYEMİZİN AÇTIĞI BU KURSLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Açılan kursların çocukların gelişimi için önemli olduğunu kaydeden bir veli “Çocuklarımızın ekrandan uzak bir sosyal faaliyeti olsun istiyoruz. Belediyemizin açtığı bu kurslardan faydalanarak çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak istiyoruz.  Açılan bu kurslardan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde ifade etti.

“HER AÇIDAN ÇOK MEMNUN KALDIK”

Belediyenin açtığı kursların büyük yardımı olduğunu ifade eden bir diğer veli “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bize bu imkanları sağladığı için. Her açıdan çok memnun kaldık. Bizler kısıtlı imkanlarda geçinebilen vatandaşlarız. Ama belediyemizin bu imkanları bize büyük bir destek.  O kadar büyük bir yardım oldu ki, teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Tarsus Haber