GÜNCEL

Tarsus İdmanyurdu'nda Yüzler Gülüyor

Abone Ol

Geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde oynadığı maÇta GASKİ Spor'u 3-1'lik net bir skorla mağlup eden Tarsus İdmanyurdu'nda yüzler yeniden gülmeye başladı.

GASKİ'yi iyi bir oyun sonunda yendikleri iÇin Çok mutlu olduklarını ifade eden Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat DinÇbudak, "MaÇa iyi başladık ve ardı ardına ataklar geliştirdik.

MaÇın başında bulduğumuz golle de rahatladık"dedi. Rakibin 10 kişi kalmasının işlerini daha da kolaylaştırdığını kaydeden DinÇbudak, "Bir oyuncularının kırmızı kart görüp oyun dışında kalması, rakibimizin oyun düzenini bozdu.

Baskılı oyunumuzu sürdürmemiz sonucunda ikinci golü bulmakta gecikmedik ve ilk yarıyıü2-0 önde kapadık", diye konuştu. 2-0'ın verdiği moralle ikinci yarıya da iyi başladıklarını vurgulayan Nevzat DinÇbudak, "İkinci yarının 60. dakikasında bulduğumuz golle skoru 3-0'a taşıdık ve iyice rahatladık.

1 gol yememize rağmen maÇı 3-1 kazanmasını bildik"ifadesini kullandı. Aldıkları 3 puanla yeniden ikinci sıraya yükseldiklerini belirten Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat DinÇbudak, "Alınan 3 puan Paly-Off yolunda camiamızı yeniden kenetlemiştir.

GASKİ maÇı geride kaldı. önümüze bakıyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maÇı hazırlıklarına başladık.

Ben, GASKİ maÇında güzel bir oyun sergileyerek maÇı kazanan oyuncularıma ve bizleri maÇ sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.