Kütahyalı kadınlar üretiyor

SONDAKİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2023 - 18:02, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1421+ kez okundu.
 

Kütahyalı kadınlar üretiyor

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Parmakören Mahallesi İğne Oyası kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.KÜTAHYA (İGFA) - Parmakören Mahallesi İğne Oyası kursiyerleri, kendi el emekleri ve göz nurlarıyla hazırladıkları ürünleri sergiledi. Serginin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, serginin açılmasında emeği geçenlere ve üreten kadınlara teşekkürlerini iletti. Geleneksel el sanatları örneklerinin yer aldığı sergiyi gezerek ürünleri inceleyen Başkan Vekili Damcı, üretilen ürünlerin çok değerli olduğunu söyleyerek kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Parmakören Mahallesi İğne Oyası kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.

KÜTAHYA (İGFA) - Parmakören Mahallesi İğne Oyası kursiyerleri, kendi el emekleri ve göz nurlarıyla hazırladıkları ürünleri sergiledi.

Serginin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, serginin açılmasında emeği geçenlere ve üreten kadınlara teşekkürlerini iletti.

Geleneksel el sanatları örneklerinin yer aldığı sergiyi gezerek ürünleri inceleyen Başkan Vekili Damcı, üretilen ürünlerin çok değerli olduğunu söyleyerek kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.