Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

ADANA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2022 - 00:24, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2054+ kez okundu.
 

Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Adana'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilerle sürekli kavga ettiği iddia edilen kişi ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandı.
Adana'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilerle sürekli kavga ettiği iddia edilen kişi ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandı. Suriyeli uyruklu genci, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen mahalle bekçileri kurtardı. Mahalle sakinleri 25 yaşlarında bir erkeğin darbedilmiş bir halde elektrik direğine bağlandığını görünce 112 Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine polis ve mahalle bekçileri sevk edildi. BEKÇİLER YABANCI UYRUKLU GENCİ İPLERİ KESEREK KURTARDI Suriye uyruklu ismi açıklanmayan genci, elektrik direğine bağlı bir şekilde bulan mahalle bekçileri, ipi keserek kurtardı. Polisin yaptığı incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi. Suriye uyruklu genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü.
Adana'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilerle sürekli kavga ettiği iddia edilen kişi ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandı.

Adana'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilerle sürekli kavga ettiği iddia edilen kişi ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandı.

Suriyeli uyruklu genci, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen mahalle bekçileri kurtardı.

Mahalle sakinleri 25 yaşlarında bir erkeğin darbedilmiş bir halde elektrik direğine bağlandığını görünce 112 Çağrı Merkezine haber verdi.

İhbarı üzerine olay yerine polis ve mahalle bekçileri sevk edildi.

BEKÇİLER YABANCI UYRUKLU GENCİ İPLERİ KESEREK KURTARDI

Suriye uyruklu ismi açıklanmayan genci, elektrik direğine bağlı bir şekilde bulan mahalle bekçileri, ipi keserek kurtardı.

Polisin yaptığı incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi.

Suriye uyruklu genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.