İş Hayatında Uzaktan Çalışma Sisteminde İbre Tersine Dönüyor İş Hayatında Uzaktan Çalışma Sisteminde İbre Tersine Dönüyor

Arzum OKKA’nın Moka Pot ve Rich Karıştırıcılı Cezve’yi bir araya getirdiği ürünü Arzum OKKA Rich Moka Pot ile bu yazın en serinletici içecekleri Arzum OKKA Rich Moka Pot’tan. 

Sıcak ya da soğuk sunduğu birçok moka kahvesi seçeneğinin yanı sıra klasik ya da sütlü Türk kahvesi de pişirilebilen Arzum OKKA Rich Moka Pot, süt köpürtme, süt ısıtma seçenekleri ile yazın serinletici tariflerinin yanı sıra kullanıcılarına sınırsız sayıda içecek hazırlama imkânı tanır.

Moka dalganodan moka iced latte macchiatoya, moka iced cappuccino ve moka iced mochaya kadar buz gibi serinletici birçok içeceği hazırlamanıza imkan veren Arzum OKKA Rich Moka Pot, Türk kahvesi ile soğuk içecek denemek isteyenleri de yeni tariflere sürükleyecek.   

3 fincan kapasiteli moka potta, buzlu cappuccinodan iced latteye kadar birçok kahve seçeneğini kolaylıkla hazırlamak mümkün. Rich cezvesiyle ise Türk kahvesinin yanı sıra soğuk süt köpürtücü özelliğiyle de soğuk çikolata gibi farklı lezzetler denemek için bir fırsat.

Kişiselleştirilmiş ve sınırsız sayıda soğuk içecek tarifini kullanıcısına kendi mutfağında hazırlama imkânı sunan Arzum OKKA Rich Moka Pot, sohbetleri yeni lezzetlerle tanıştırır.

Aynı anda veya ayrı ayrı çalıştırılabilen moka pot ile rich karıştırıcılı cezve aynı anda farklı içecekleri hazırlamanıza yardımcı olur. Farklı reçeteler için kullanıcısını cesaretlendirirken zamandan ve yerden tasarruf etmesine olanak tanır. 

Editör: Tarsus Haber