Alp Aksoy, Champions of the Future Serisi’nde dördüncü yarışına çıkacak Alp Aksoy, Champions of the Future Serisi’nde dördüncü yarışına çıkacak

Market ürünleriyle her öğün için pratik ve kaliteli yeme içme çözümlerini bir araya getirerek “Alışverişte Yeni Alışkanlık O” dedirten BonVeno, 17 Temmuz Dünya Sosisli Günü’nün tadını doyasıya çıkarmak için üç gün boyunca Bir Alana Bir Bedava kampanyasıyla müşterilerine çok özel bir fırsat sunuyor.

Enfes sosisli lezzetini sadece 55 TL’den satışa sunan BonVeno’nun  ayrıca 85 TL’lik fiyatıyla tüketicilerle buluşturduğu BonVeno Sosislisi + Cool Lime ya da Limonata kampanyası da 17-19 Temmuz tarihleri arasında Bir Alana Bir Bedava olacak.

12 Temmuz 2024, İstanbul – Dünyanın dört bir yanında bilinen ve tüketilen hazır yemeklerden sosisli öyle çok seviliyor ki her yıl temmuz ayının 3’üncü haftasındaki Çarşamba günü, Dünya Sosisli Günü olarak kutlanıyor. Hem market ürünlerini hem de her öğün için pratik ve kaliteli yeme içme çözümlerini aynı çatı altında bir araya getirerek alışveriş alışkanlıklarını değiştiren BonVeno, müşterilerinin çok sevdiği bu lezzeti, Dünya Sosisli Günü’ne özel bir kampanya ile sunuyor.

Mahalle aralarında farklı bir alışveriş deneyimi yaşatarak şehir yaşamında zaman kazandıran pratik çözümleri ulaşılabilir fiyatlarla sunan BonVeno mağazalarında tüketicilerin en çok talep ettiği lezzetlerden biri, sosisli sandviç.

Hatta bu pratik lezzetin adı bile artık ‘BonVeno Sosislisi’ haline geldi. Müşterinin istediği sosa göre pratik bir şekilde hazırlanan BonVeno Sosislisi’nin en büyük sırrı ise elbette kaliteli ve taze malzemeler.

Bu vazgeçilmez lezzeti klasik sosisliden ayıran bir diğer önemli fark ise özel olarak üretilen ve Roller Grill denilen silindir ızgaralarda pişirilmesi. BonVeno Sosislisi enfes ızgara lezzetinin ısıtılmış sandviç ekmeği ile buluştuğu ve ketçap, mayonez, hardal ve turşu gibi istenen seçeneklerle daha da lezzet kazanıyor. 

Dünya Sosisli Günü’nü Bir Alana Bir Bedava kampanyası ile kutlayan BonVeno, bu pratik lezzeti 55 TL’den satışa sunuyor. BonVeno Sosislisi’nin yanında Cool Lime ya da Limonata tercih ederseniz, 85 TL’lik fiyatla yine Bir Alana Bir Bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Üstelik tüm bu kampanyalar sadece bir gün değil 17-19 Temmuz tarihlerinde “Alışverişte Yeni Alışkanlık O” dedirten tüm BonVeno mağazalarında geçerli olacak.

Editör: Tarsus Haber