Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Tarsus’a kazandırdığı TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilk karne sevinci yaşandı.

2. Mersin Robot Kampı-2024 Renkli Görüntülere Sahne Oldu 2. Mersin Robot Kampı-2024 Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi öğrencilerin karne heyecanına ortak olurken, öğrencilere altın öğütler niteliğinde tavsiyelerde bulundu. 

Tarsus’ta 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında eğitim hayatına başlayan okulda tarım ve gıda teknolojileri alanında eğitim gören 9. sınıf öğrencileri karnelerini aldı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atik, Tarsus TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nurettin Ambaroğlu, öğretmen ve velilerin katıldığı karne dağıtım töreninde okulun genel tanıtım sunumu, mevcut dönemde yapılan çalışmalar ve yeni dönem hedefleriyle ilgili bilgi verildi. 

Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, törende öğrencilere altın öğütler niteliğinde tavsiyelerde bulunarak, bol bol okumalarını, analitik düşünmelerini ve hedef koymalarını söyledi. Daha sonra öğrencilere karneleri dağıtılarak, Nutuk kitabı hediye edildi ve başarı dileğinde bulunuldu.

Editör: Tarsus Haber